Ai Intrebari?
Echipa noastra de agenti fiscali online este gata sa te ajute! Intra pe Chat Live Acum

Consultanta online
Toggle

Noi te ajutam sa iti maximizezi Returnarea Taxelor din SUA

Returnarea Medie: $800

Incepe aplicatia aici!

error image

Mai incet!

Ups - ai omis un rand! Te rugam sa-l completezi astfel incat sa putem continua!

Ups - ai uitat sa completezi cateva dintre informatiile cerute si ai introdus gresit {[field_name]}. Te rugam sa corectezi informatiile introduse pentru a continua procesul!

Ups - ai utilizat formatul gresit pentru {[field_name]}. Te rugam introdu {[field_name]} in formatul din exemplu pentru a putea continua procesul!

Ups - ai utilizat un simbol non-latin in campul {[field_name]}. Te rugam sa introduce in campul {[field_name]} litere acceptate si trecem la urmatorul pas!

  • Step 1
  • Step 2

Doresc o returnare de taxe din:*

Am nevoie de acest serviciu*

Am nevoie de acest serviciu*

Am nevoie de acest serviciu*

Tipul venitului*

  • Estimare Gratuita a Returnarii
  • Specialisti Fiscali Prietenosi
  • Suport online 24-ore prin Chat

Servicii Fiscale
Statele Unite

Returnari de taxe pentru Vize J1

Ai lucrat in SUA cu o viza J1 sau printr-un program Work & Travel?

In cazul in care raspunsul este afirmativ, atunci ai fost cu siguranta taxat pe veniturile castigate. Taxback.com recupereaza taxele studentilor care merg in SUA cu viza de tip J1 inca din anul 1996.

Returnarea medie din SUA este de $800! Poti sa iti permiti sa nu aplici chiar azi?

Citeste mai mult

Returnarea taxelor din SUA

Daca ai lucrat in SUA, ar fi trebuit sa platesti taxe pe veniturile castigate. Foarte multe persoane sunt indreptatite sa isi recupereze taxe din SUA si noi suntem compania care poate verifica suma pe care ai putea sa o primesti inapoi, sa aplicam la oficiul fiscal din SUA in locul tau si sa iti trimitem returnarea direct in contul tau bancar! Noi depunem anual mii de declaratii fiscale 1040 NR - asa ca poti avea incredere in noi.

Citeste mai mult

Returnarea medie din SUA este de $800

Cel mai rapid mod de a calcula returnarea taxelor, la care ai fi indreptatit este prin utilizarea calculatorului gratuit pentru taxele din SUA. In functie de unde ai lucrat, ai putea sa iti recuperezi taxe locale, statale si federale, ceea ce ar insemna o suma generoasa de bani. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completzi pachetul de formulare fiscale pentru SUA, sa ne trimiti formularul W2 si noi ne vom ocupa de restul de birocratie. Vom verifica circumstantele individuale pentru a afla tipul de declaratie fiscala , pe care trebuie sa-o depunem pentru tine, de ex. 1040 NR care este declaratia fiscala corecta pentru non-rezidenti. Ne vom asigura ca obtinem returnarea maxima legala pentru tine si vom contacta frecvent IRS-ul pentru a afla statusul dosarului tau, pentru ca tu sa-ti primesti banii in cel mai scurt timp posibil. Daca doresti sa-ti recuperezi taxele - noi suntem cei care te pot ajuta.

Afla mai multe

Pregatirea Declaratiei Fiscale pentru SUA

Daca ai o sursa de venit din SUA sau daca esti cetatean american, care traieste in strainatate, esti obligat prin lege sa iti depui anual o declaratie fiscala in SUA, la IRS. Noi avem o echipa dedicata pentru SUA si un Contabil Autorizat, care pot sa analizeze circumstantele tale fiscale si sa iti pregateasca declaratia fiscala.

Citeste mai mult

Returnari de taxes - drepturi de autor

Ai obtinut venituri din drepturi de autor din SUA?

Daca esti un artist, un atlet sau un animator, care a castigat drepturi de autor in SUA, s-ar putea sa fi platit prea multe taxe. Noi putem verifica daca esti indreptatit la o returnarea a taxelor pe drepturi de autor din SUA.

Citeste mai mult

ITIN SUA

Trebuie sa depui o declaratie fiscala in SUA sau sa iti recuperezi taxele, insa nu ai un Social Security Number? Te poti inregistra pentru un ITIN ( Numar Individual de Identificare Fiscala) chiar acum. Daca nu detii un ITIN sau un SSN, atunci nu poti sa aplici sau sa obtii o returnare a taxelor din SUA.

Citeste mai mult

EIN pentru SUA

Companiile locale si cele detinute de straini, care desfasoara afaceri in SUA au nevoie de un Numar de Identificare pentu Angajator (EIN), cunoscut si ca Numar de Identificare Fiscala Federala ( Federal Identification Number). EIN-ul este echivalentul corporatist al Social Security Number-ului (SSN).


Citeste mai mult

Carduri bancare SUA

Detinerea de sume mari de bani cash in timpul calatoriilor nu este indicata. Din acest motiv am creat solutia perfecta - cardul bancar prepaid pentru SUA. Utilizeaza-l oriunde vezi simbolul Mastercard.

Citeste mai mult

Echipa noastra specializata se va asigura ca iti recuperezi
suma maxima legala

Incepe Acum

taxback.com au avut grija de returnarea taxelor mele din SUA!

clienti fericiti in urma returnarii taxelor
Example Video