Ai Intrebari?
Echipa noastra de agenti fiscali online este gata sa te ajute! Intra pe Chat Live Acum

Consultanta online
Toggle

Noi te ajutam sa iti maximizezi Returnarea Taxelor din SUA

Returnarea Medie: $800

Incepe aplicatia aici!

error image

Mai incet!

Ups - ai omis un rand! Te rugam sa-l completezi astfel incat sa putem continua!

Ups - ai uitat sa completezi cateva dintre informatiile cerute si ai introdus gresit {[field_name]}. Te rugam sa corectezi informatiile introduse pentru a continua procesul!

Ups - ai utilizat formatul gresit pentru {[field_name]}. Te rugam introdu {[field_name]} in formatul din exemplu pentru a putea continua procesul!

Ups - ai utilizat un simbol non-latin in campul {[field_name]}. Te rugam sa introduce in campul {[field_name]} litere acceptate si trecem la urmatorul pas!

  • Step 1
  • Step 2

Doresc o returnare de taxe din:*

Am nevoie de acest serviciu*

Am nevoie de acest serviciu*

Am nevoie de acest serviciu*

Tipul venitului*

  • Estimare Gratuita a Returnarii
  • Specialisti Fiscali Prietenosi
  • Suport online 24-ore prin Chat

Servicii Fiscale
Statele Unite

Returnari de taxe pentru Vize J1

Ai lucrat in SUA cu o viza J1 sau printr-un program Work & Travel? Daca da, atunci ai platit impozit pe venitul obtinut.

Esti obligat/a prin lege sa depui o declaratie fiscala. In caz contrar poti avea probleme la urmatoarea intare in SUA. Este foarte usor sa utilizezi serviciile Sprintax.

Returnarea medie din SUA este de $800! Poti sa iti permiti sa nu aplici chiar azi?

Citeste mai mult

Returnarea taxelor din SUA

Daca ai lucrat in SUA, ar fi trebuit sa platesti taxe pe veniturile castigate. Foarte multe persoane sunt indreptatite sa isi recupereze taxele din SUA. Prin serviciile Sprintax poti afla care este suma pe care o poti primi inapoi si aplica usor pentru returnarea acesteia de la autoritatile fiscale din SUA!

Citeste mai mult

AI lucrat in SUA in baza unei vize?

Sprintax este un sistem usor de utilizat care te va indruma pas cu pas de-al lungul intregii proceduri de returnare a taxelor.

Afla mai multe

Pregatirea Declaratiei Fiscale pentru SUA

Daca ai o sursa de venit din SUA sau daca esti cetatean american, care traieste in strainatate, esti obligat prin lege sa iti depui anual o declaratie fiscala in SUA, la IRS. Noi avem o echipa dedicata pentru SUA si un Contabil Autorizat, care pot sa analizeze circumstantele tale fiscale si sa iti pregateasca declaratia fiscala.

Citeste mai mult

Returnari de taxes - drepturi de autor

Ai obtinut venituri din drepturi de autor din SUA?

Daca esti un artist, un atlet sau un animator, care a castigat drepturi de autor in SUA, s-ar putea sa fi platit prea multe taxe. Prin serviciul nostru Sprintax poti afla daca esti indreptatit la o returnare a taxelor din drepturi de autor din SUA.

Citeste mai mult

ITIN SUA

Trebuie sa depui o declaratie fiscala in SUA sau sa iti recuperezi taxele, insa nu ai un Social Security Number? Cu Sprintax te poti inregistra acum pentru obtinerea unui ITIN ( Numar Individual de Identificare Fiscala). Daca nu deti un ITIN sau un SSN in SUA, nu poti munci si nici recupera taxele.

Citeste mai mult

EIN pentru SUA

Companiile locale si cele detinute de straini, care desfasoara afaceri in SUA au nevoie de un Numar de Identificare pentu Angajator (EIN), cunoscut si ca Numar de Identificare Fiscala Federala ( Federal Identification Number). EIN-ul este echivalentul corporatist al Social Security Number-ului (SSN).


Citeste mai mult

Carduri bancare SUA

Detinerea de sume mari de bani cash in timpul calatoriilor nu este indicata. Din acest motiv am creat solutia perfecta - cardul bancar prepaid pentru SUA. Utilizeaza-l oriunde vezi simbolul Mastercard.

Citeste mai mult

Echipa noastra specializata se va asigura ca iti recuperezi
suma maxima legala

Incepe Acum

taxback.com au avut grija de returnarea taxelor mele din SUA!

clienti fericiti in urma returnarii taxelor
Example Video