Toggle

Comisioanele noastre explicate

Taxback.com ofera cel mai bun raport calitate-pret la serviciile de returnare de taxe. Iti garantam ca vei primi returnarea maxima legala, in cel mai scurt timp posibil, iar serviciile si comisioanele noastre reflecta asta.


Estimarea initiala a sumei rambursabile este gratuita – fie ca o obtii online, pe email sau la telefon de la unul din agentii nostri – și puteți renunța la utilizarea serviciului nostru.


Odata ce ne trimiti documentele si formularele semnate, iti vom evalua cazul pt a vedea daca si de ce fel de servicii aditionale vei avea nevoie (serviciu de recuperare a documentelor sau numar temporar de asigurare sociala). Apoi te vom anunta cat va costa sa-ti depui declaratia fiscala. Iti percepem comisionul doar dupa ce returnarea este primita de la Oficiul Fiscal – pt ca tu sa nu platesti nimic in avans. Alti clienti insa, vor trebui sa plateasca comisionul inainte ca aplicatia sa fie trimisa catre autoritatile fiscale. Managerul tau de cont iti va explica procedura de plata a comisionului, in momentul in care vei semna documentele aferente aplicatiei tale.


Comisionele noastre iti ofera garantia ca vei beneficia de serviciile expertilor nostri din intreaga lume, care se asigura ca fiecare aplicatie este 100% conforma cu legislatia fiscala in vigoare si astfel obtii intotdeauna suma maxim returnabila. Toate declaratiile fiscale pregatite de catre noi pentru SUA sunt aprobate si depuse de care Agentul nostru Autorizat (EA – Enrolled Agent) , acelasi lucru avand loc si in Australia cu Agentii Fiscali Autorizati.


Toate comisioanele noastre pentru returnarea taxelor reprezinta un procentaj din suma aprobata, sau un comision minim.


Daca aplici pt o returnare de taxe ca persoana fizica, te rugam sa selectezi tara din care ai nevoie de recuperarea taxelor pt a vedea comisioanele relevante.

Comisioanele noastre pt fiecare tara

australia tax refund fees icon Australia

Pt recuperarea taxelor din Australia oferim o gama larga de servicii si preturi. Acestea variaza in functie de statutul tau de rezident/ non-rezident si timpul necesar recuperarii taxelor.

Returnari mici: Pt recuperarea taxelor pt non-rezidenti si pt returnari mai mici de 150AUD, comisionul nostru este de 87AUD + taxe

Cetateni australieni: Pt recuperarea taxelor pt cetateni australieni percepem un comision fix de 99AUD (taxe incluse).

Rezidenti in Australia din punct de vedere fiscal: Pt rezidentii australieni din punct de vedere fiscal percepem un comision de 9% + taxe din suma returnata de oficiul fiscal, sau un comision minim de $99 + taxe.

Early Assessment: Daca ai parasit deja Australia si doresti sa aplici pt recuperarea taxelor inainte de sfarsitul anului fiscal, comisionul nostru pt acest tip de aplicatie este de 9% + taxe din suma returnabila sau un comision minim de $99 + taxe.

Returnari de tip Superannuation: Daca ai parasit Australia permanent, putem organiza returnarea acestei taxe, si pt acest serviciu percepem un comision de 20% + taxe din suma eliberata de oficiul fiscal. Returnarile mai mici de 1000 AUD vor fi taxate cu comision minim.

Pt. depunerea unei rectificari a declaratiei fiscale (amendment), comisionul nostru pt aplicatii in format de hartie se aplica per an fiscal si este de 25% + taxe din returnarea primita, sau un comision minim de $250 + taxe din suma procesata de oficiul fiscal. Pt aplicatii electronice, comisionul nostru, per an fiscal, este de 15% + taxe din suma procesata de oficiul fiscal sau un comision minim de $200 + taxe.

Comisioanele pt ani fiscali precedenti pot fi diferite, deci daca vrei sa aplici pt o returnare dinainte de 2012, intra pe Chat aici si afla care este situatia ta.

Daca ai nevoie de serviciul nostru de recuperare documente, comisionul nostru este de 40AUD + taxe, per document.

The Average Tax Refund Down Under is AU$2,600

Obtine acum o estimare gratuita
belgium tax refund fees icon Belgia

Pentru recuperarea taxelor din Belgia percepem un comision de 12.5% + taxe din suma rambursata de oficiul fiscal, sau comisionul minim de 62,50€ + taxe.

The average tax refund from Belgium is €2,300

Obtine acum o estimare gratuita
canada tax refund fees icon Canada

Servicii fiscale canadiene pentru non-canadieni

Pentru recuperarea taxelor din Canada percepem un comision de 12.5% + taxe, per an fiscal, sau comisionul minim de 62.50$ + taxe.

Servicii fiscale canadiene pentru canadieni

Plata comisionului este necesară în avans iar pentru declaratii fiscale mai complicate, se pot aplica taxe suplimentare.

Servicii Fiscale Aplicatie individuala Aplicatie comuna
Servicii de baza (T4-rile pentru pana la 3 angajatori pe an; contributiile RRSP si cheltuieli de baza- cheltuieli medicale, transportul in comun; taxe de scolarizare si costuri legate de locul de munca (T2202 si T2200); donatii caritabile, imprumuturi pentru studenti) 85$ 135$
Servicii avansate (Serviciile de baza + venituri de la peste 3 locuri de munca ( nu include si veniturile ca si Persoana Fizica Autorizata / Self –Employed); alte venituri din sursa canadiana ( cu exceptia investitiilor si veniturilor din chirii); dependent); 125$ 210$
Servicii fiscale avansate + Persoana Fizica Autorizata 150$ 270$
Investitii si venituri din chirii 300$ n/a

Daca aveti nevoie de serviciul nostru de recuperare de documente pentru returnarea taxelor Dvs din Canada, comisionul nostru este de 20 CA$ + taxe per document. Un comision aditional de 20 CA$ + taxe se aplica pentru peste 20 de bonuri.

Returnarea medie din Canada este de $998

Obtine acum o estimare gratuita
denmark tax refund fees icon Danemarca

Pentru recuperarea taxelor din Danemarca percepem un comision de 12.5% + taxe din suma rambursata de oficiul fiscal, sau comisionul minim de 62,50€ + taxe. Plata taxei este necesară în avans.

The average Danish tax refund is €1,200

Obtine acum o estimare gratuita
germany tax refund fees icon Germania

Pentru returnarea impozitului pe venit si a pensiei din Germania, percepem un comision de 16.5% + taxe din suma restituita de oficiul fiscal relevant, sau un comision minim de 50€ + taxe pentru rambursări mai mici de 300 EUR.

Pentru returnarea alocatiei de copil ( Kindergeld) percepem un comision de €150

Pentru servicii U1 percepem un comision de €48

Plata comisionului se achita in avans

The average German tax refund is €1,020

Obtine acum o estimare gratuita
holland tax refund fees icon Olanda

Pentru recuperarea taxelor din Olanda percepem un comision de 16.5% + taxe din suma rambursata de oficiul fiscal, sau comisionul minim de 50€ + taxe. Plata taxei este necesară în avans.

The average Dutch tax refund is €910

Obtine acum o estimare gratuita
ireland tax refund fees icon Irlanda

Pentru rambursarea impozitului pe venit PAYE din Irlanda, Taxback.com percepe pe an fiscal 10% + taxă de gestionare în suma aprobată de administrația fiscală relevantă, sub rezerva unei taxe minime de procesare de 40€+ taxă de gestionare.

Pentru rambursarea impozitelor sub 96€, Taxback.com percepe 50% din suma rambursului aprobată de administrația fiscală relevantă.

*Pentru cazurile complicate se va percepe o taxă fixă suplimentară de €30. Acestea pot include, fără limitare:- cerere pentru contribuții de pensii- cerere pentru cheltuieli aferente muncii la domiciliu- cerere pentru contribuții aferente protecției veniturilor- cerere pentru un an de separare- cerere pentru un an de doliu- dacă sunteți selectați aleatoriu de către Administrația Fiscală să completați un Formular 12- dacă primiți alt venit non-PAYE însă nu sunteți considerați impozabili încă- altele

Serviciul nostru pentru impozit autoevaluat vă poate economisi timp și efort contra unei taxe fixe. Pachetele noastre au costuri în funcție de complexitatea circumstanțelor dvs. personale și a chestiunilor dvs. fiscale. Taxa noastră începe la 286€. Dacă aveți nevoie de asistență la depunerea declarațiilor dvs. de impozit autoevaluat, contactați Taxback.com chiar astăzi, și un membru al echipei noastre din Kilkenny vă va ajuta să începeți.

Taxa pentru fondurile reținute

Fondurile reținute înseamnă soldul fondurilor rămase în contul clientului după deducerea tuturor taxelor și costurilor, precum și toate celelalte fonduri primite în numele clienților și păstrate în contul bancar Taxback.com. Taxback.com va percepe o taxă de 5€ pe lună asupra fondurilor reținute, această taxă începând la șapte zile după ce Taxback.com a trimis patru e-mail-uri și a efectuat două apeluri la adresa de e-mail și numărul de telefon al clientului, furnizate de către client, în decursul unei perioade de minim 4 săptămâni, timp în care clientul nu a răspuns la Taxback.com, sau nu a furnizat Taxback.com un cont bancar valabil, care să permită Taxback.com să ramburseze soldul clientului în timp util. Taxa susmenționată pentru fondurile reținute de 5€ pe lună se va aplica în fiecare lună următoare, până când clientul furnizează Taxback.com detaliile bancare relevante, sau până când soldul este redus la zero, oricare din acestea are loc prima.

Dacă după o perioadă de 3 ani rămâne sold, iar clientul nu a răspuns la Taxback.com, sau nu a furnizat Taxback.com un cont bancar valabil, care să permită Taxback.com să ramburseze soldul clientului, iar soldul rambursului este mai mic de 200€, soldul fondurilor reținute va fi perceput ca taxă administrativă suplimentară. Dacă soldul rambursului este mai mare de 200€, Taxback.com va percepe în fiecare an următor o taxă administrativă suplimentară de 200€ , adițional la taxa lunară reținută, până când clientul furnizează Taxback.com detaliile bancare relevante, sau până când soldul este redus la zero, oricare din acestea are loc prima.

Dacă clienții refuză să primească soldul fondurilor după deducerea tuturor taxelor și costurilor, sau dacă au furnizat detalii de contact incorecte, sau dacă refuză să fie contactați fie pe e-mail sau la telefon, se va aplica lunar, din acel moment, o taxă de 5€ pe lună, până când clientul furnizează Taxback.com detaliile bancare relevante, sau până când soldul este redus la zero, oricare din acestea are loc prima.

We provide both Irish tax refund and tax return filing services

Obtine acum o estimare gratuita
japan tax refund fees icon Japonia

Pentru recuperarea taxelor din Japonia percepem un comision de 20% + taxe din suma rambursata, sau comisionul minim de 7171 ¥ + taxe.

Pentru recuperarea taxelor de pensie din Japonia, percepem un comision de 20% + taxe din suma rambursata, sau comisionul minim de 10757 ¥ + taxe.

We provide income tax and pension refunds from Japan

Obtine acum o estimare gratuita
luxembourg tax refund fees icon Luxemburg

Pentru recuperarea taxelor din Luxemburg percepem un comision de 12.5% + taxe din suma rambursata de oficiul fiscal, sau comisionul minim de 62,50€ + taxe. Plata taxei este necesară în avans.

The average tax refund from Luxembourg is €1,109

Obtine acum o estimare gratuita
new zealand tax refund fees icon Noua Zeelanda

Pentru returnari din Noua Zeelanda percepem un comision de 12.5% + taxe din returnarea primita sau comisionul minim de 62NZD + taxe.

Comisioanele pt anii fiscali precedenti pot fi diferite, deci daca vrei sa aplici pentru un an fiscal anterior lui 2008, intra pe Chat aici si discuta cazul tau cu agentii nostri.

Daca ai nevoie de serviciul nostru de recuperare a documentelor pt recuperarea taxelor din Noua Zeelanda comisionul nostru este de 30$ + taxe, per document.

If you worked in New Zealand you could be due  a tax refund

Obtine acum o estimare gratuita
uk tax refund fees icon Marea Britanie

Declaratii fiscale pentru Persoanele Fizice Autorizate (Self-Assessed) din UK

p>Comisioanele noastre pentru depunerea declaratiilor fiscale sunt dupa cum urmeaza:

 • In cazul in care sunteti indreptatit/a sa primiti o rambursare de impozit, comisionul nostru este de 11% + taxe de procesare, din suma returnata, supunandu-se unui comision minim de £265.
 • In cazul in care nu sunteti indreptatit/a la o returnare a taxelor de la HMRC sau in cazul in care aveti obligatii fiscale pentru anul in cauza, se aplica comisioanele noastre fixe, dupa cum urmeaza:

Comisionul de baza este de £265 si include pregatirea declaratiei fiscale, pentru veniturile obtinute din afaceri sau din proprietati.

Un comision aditional de £50 se aplica comisionului de baza, in cazul in care anumite termene limita trebuie respectate.

Cazuri Complexe

Aditional structurii noastre de comisioane fixe, in cazul in care situatia Dvs fiscala este mai complexa( de ex. daca aveti venituri din surse externe si scutiri asociate acestora, programe pe actiuni sau probleme compleze privind rezidenta) sau daca ati facut tranzactii impozabile din care au rezultat castiguri de capital, atunci comisionul nostru va avea la baza si timpul alocat procesarii declaratiei Dvs fiscale. In cele mai multe cazuri, comisionul nu depaseste £400. Noi va vom informa asupra tuturor comisioanelor aditionale, inainte de a intreprinde orice actiune in numele Dvs si ne vom stradui sa le identificam inca de la efectuarea primei examinari a statutului Dvs fiscal.

Ce include comisionul pentru Declaratia Fiscala?

 • Completarea declaratiei fiscale de baza de tip Self-Assessed
 • Completarea documentelor aditionale necesare
 • Calcularea obligatiilor fiscale sau a taxelor rambursabile
 • Depunerea declaratiei fiscale la Autoritatile Fiscale (HM Revenue and Customs).

Ce nu este inclus in comisionul pentru Declaratia Fiscala?

 • Obtinerea de informatii de la terte parti
 • Organizarea de informatii/ documente doveditoare, de ex, chitante
 • Consiliere fiscala si de planificare
 • Tratarea solicitarilor venite de la Inland Revenue

Comisionul nostru pentru returnarea taxelor pentru angajatii PAYE si Personalul Maritim este de 11% + taxe de procesare din suma rambursata, supunandu-se unui comision minim de £50 + taxe de procesare.

Deoarece angajatii CIS sunt obligati sa-si depuna declaratiile fiscale pentru a-si asigura orice fel de reambursare, comisionul nostru este de 11% + taxe de procesare din suma recuperata, supunandu-se unui comision minim de procesare de £265.

In functie de modalitatea in care doriti sa va primiti banii, exista posibilitatea sa se aplice si un comision de transfer bancar. Daca aveti nevoide de serviciul nostru de obtinere de documente pentru aplicatia Dvs din Marea Britanie, comisionul nostru este de £20 + taxe de procesare per document.

The average UK tax rebate is £963

Obtine acum o estimare gratuita
usa tax refund fees icon SUA

For US Federal tax returns we charge $120 + handling fee

Add in a State tax return for $60 + handling fee.

For a state tax return on its own we charge $100 + handling fee.

FICA

From IRS - $150 plus handling fee ($180)

US residents for tax purposes

For US resident for tax purposes our fees structure is as follows:

US Federal return that includes the basic form 1040 without additional schedules and forms - $200 + handling fee.

Additional schedules – for full details click here.

Expatriates (handling fee included)

Basic Expatriate return - $500

Complex Expatriate return - $650

Expatriate State return - $100

For additional schedules please click here.

Rental Income Return

This is a complete service covering the necessary federal tax return and annexes (single owner – 1 property), and includes a detailed review of all supporting documents - $400

State Income tax return - $100

Additional property (this fee is due for second and each subsequent property) - $100

Additional Owner (this fee is due where there are multiple owners of a property and applies regardless of whether or not the owners are a married couple. This charge covers the preparation of the additional personal return due) - $180

Multiple years discount – 20%, available where returns for 2 or more tax years are required.

This discount is applicable to the annual fees excluding any once off fees and administrative fee and does not apply where other discounts/reductions have been granted.

Capital Gain Return

The price will be based on the complexity of the case - $600

Administrative fee (this fee is obligatory and due for each year of submission. It covers postage, phone calls, photocopying, etc.) - $20

Multiple years discount – 20%, available where returns for 2 or more tax years are required.

This discount is applicable to the annual fees excluding any one-off fees and administrative fee, and does not apply where other discounts/reductions have been granted.

Prices are based on provision of information in pre-agreed format - a surcharge of 20% may be applied for disorganized files.

Prices are based on provision of necessary backup documentation only - the inclusion of unnecessary documentation may result in the application of an additional charge.

Please note that fees are based on the complexity of your tax situation so if you have any additional requirements or need to avail of our advisory service, there may be an additional fee. A full quote will be given at the outset.

Our fee for organising an ITIN is $150 + handling fee. This fee is additional to other tax return services provided.

Our fee for organising an EIN is $200 and this fee is additional to other tax return services provided.

If you need us to file an amendment of your tax return, our fee is $200 + handling fee per tax return.

Returnarea medie din SUA este $800*

Obtine acum o estimare gratuita

Taxback.com
s-a ocupat atat de recuperarea taxei pe venit cat si a Superannuation-ului

Man Picture

Comisionul nostru minim acopera toate acele costuri care fac ca aplicatia ta cu noi sa se desfasoare atat de rapid si usor, inclusiv:


 • Contabil autorizat in SUA, Agent Fiscal Autorizat in Sydney si o intreaga echipa de specialisti fiscali la nivel mondial
 • Serviciu clienti disponibil 24/7, telefonic si peChat
 • Telefon si fax gratuit

Comisioane aditionale se aplica pt serviciul de recuperare documente (verifica sectiunea tarii relevante pt detalii) si serviciul de obtinere a numerelor fiscale (verifica sectiunea Numere Fiscale mai jos pe pagina).

Recuperarea taxelor pe dividende - Comisioane


Pt serviciul nostru de recuperare a taxelor pe dividende percepem un comision de 20% din suma returnata sau un comision minim de 75 $ per returnare, per jurisdictie. Acolo unde este posibil sa se efectueze o aplicatie pt mai multi ani fiscali, taxback.com va face acest lucru, pentru a minimiza costurile.

Girl Image

Numere fiscale - Comisioane

Australia


Numar Fiscal: Pentru aplicatii de obtinere a numarului fiscal percepem un comision fix de 30 AUD sau 25 EUR. Comisionul se plateste inainte ca dosarul sa fie depus la autoritatile fiscale.


Numar Fiscal Australian pt afaceri: Pt obtinerea ABN percepem un comision fix de 100 AUD sau 80 EUR. Comisionul se plateste inainte ca dosarul sa fie depus la autoritatile fiscale.
Canada


Numarul de asigurare sociala (SIN): Pt aplicatii SIN percepem un comision fix de 10 CAD. Comisionul se plateste inainte ca documentele necesare si intructiunile de aplicare sa fie trimise clientului.


Numar Fiscal Individual (ITN): Pt aplicatii ITN percepem un comision fix de 30 CAD. Comisionul se plateste inainte ca aplicatia sa fie depusa la autoritatile fiscale.
SUA


Numar Individual de Identificare Fiscala (ITIN): Comisionul nostru pt obtinerea unui ITIN este de 120 USD.


Employer Identification Number (EIN): Comisionul nostru pt organizarea unui EIN este de 200 USD.